Bios Life İnşaat

Bios Life Merkez Binası
Türkiye`nin ilk akıllı AVM projesiyle Avrupa`dan en güzel tasarım ödülü alan Bios Life inşaat firmasıyla tanışmaya hazır mısınız? İstanbul`da kurulduğu tarihten bu yana kısa sürede inşaat sektörüne çok farklı bir soluk getiren firma, yaptığı inşaat faaliyetleriyle inşaat sektörünün parlayan yıldızlarından biri olmaya aday. Aynı anda birçok semtte ve farklı alanlarda devam eden inşaat projeleri de gösterdi ki Bios Life kısa bir zamanda Türkiye`nin en büyük inşaat firmalarından biri olmaya adaydır. Kentsel dönüşüm, villa inşaatı, arsa hizmetleri, konut inşaatı alanlarında faaliyet gösteren Bios Life, bir taraftan da tamamladığı projelerinin teslimatını yapmaktadır.
Bios Life İnşaat - Bios Life
Bios Life İnşaat - Bios Life
Bios Life inşaat firması 2018 yılında kurulmuş olup, bünyesinde birçok büyük alt grup şirketini barındırmaktadır. 15 Eylül 2023 tarihinde İstanbul Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi,, Bedrettin Dalan Bulvarı, Dersan Kooperatifi, 681/1, 34490 Başakşehir/İstanbul adresinde bulunan ana merkez binasının açılışını yapacak olan Bios Life, tam anlamıyla kurumsal kimlik sürecini tamamlamış olacak.
Bios Life Merkez Binası - Bios Life
Bios Life Merkez Binası - Bios Life
İstanbul ve Türkiye`nin birçok ilinden iş dünyasının ve konut yatırımcılarının yoğun katılım yapması beklenen açılış ile Bios Life, Türkiye`nin ilk on büyük inşaat firması arasına girme hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak. Son beş yılda inşaat alanında yaptığı faaliyetlerle sektöre harika bir giriş yapan firma, aşağıda detaylı olarak değineceğimiz semtlerdeki devam eden büyük projeleriyle faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.
Bios Life İkitelli
İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ana merkez binası, Bios Life inşaat firmasının çatı yapısını oluşturmaktadır. Aytek Yapı ve Bios Yapı gibi alt grup şirketlerle farklı alanlarda faaliyetlerini büyüten firma, İkitelli`deki ana merkez binasını Türkiye`nin ilk akıllı AVM`si olarak da bilinmektedir.
Bios Life İkitelli - Bios Life
Bios Life İkitelli - Bios Life
Avrupa`dan birçok tasarım ödülü alan Bios Life merkez binasının açılışına sizler de katılabilir, satış uzmanlarından bilgi alabilir, projeleri yerinde inceleyebilirsiniz.
Medya, iş dünyası, siyaset ve bürokrasi dünyasının tanınan yüzlerinin yer alacağı açılışta, açılış konuşmasını yapacak olan Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Aytekin, hazırlıkların yoğun şekilde devam ettiğini belirtti. Bios Life`n vizyonu doğrultusunda geleceğe dair projeleri devam ederken, misyonuna uygun yapılan yapılar da teslim edilmeye devam ediyor.
Bios Life Halkalı
Bios Life inşaat firması 4 koldan proje üretmeye devam etmektedir. Bios Life Satış Ofisi`nin de bulunduğu Halkalı Merkez, 34303 Küçükçekmece/İstanbul adresindeki konutlarının tanıtım lansmanına katılım muhteşemdi.
Bios Life Halkalı - Bios Life
Bios Life Halkalı - Bios Life
Mükemmel bir organizasyon ile kentsel dönüşümü de kapsayan Halkalı projesini tanıtan firma, isminin hakkını verdi dersek abartmış olmayız.
Bios Life İnşaat Firması İletişim
Ticari ve sanayi projeler, kentsel dönüşüm, konut satışları, arsa hizmeti, villa satışları ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz Bios Life ana merkez binasını ziyaret edebilirsiniz. Ya da iletişim numaralarından satış danışmanlarıyla görüşebilir, size uygun projeler hakkında görüşebilirsiniz.

Halkalı Merkez Mah. Evliya Çelebi Cad. No:1 Küçükçekmece İstanbul

+90 212 671 0 675

info@bioslife.com.tr

3 Yorumlar

  1. Bios Life inşaat firması 2018 yılında kurulmuş olup, bünyesinde birçok büyük alt grup şirketini barındırmaktadır. 15 Eylül 2023 tarihinde İstanbul Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi,, Bedrettin Dalan Bulvarı, Dersan Kooperatifi, 681/1, 34490 Başakşehir/İstanbul adresinde bulunan ana merkez binasının açılışını yapacak olan Bios Life, tam anlamıyla kurumsal kimlik sürecini tamamlamış olacak.

    YanıtlaSil
  2. İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ana merkez binası, Bios Life inşaat firmasının çatı yapısını oluşturmaktadır. Aytek Yapı ve Bios Yapı gibi alt grup şirketlerle farklı alanlarda faaliyetlerini büyüten firma, İkitelli`deki ana merkez binasını Türkiye`nin ilk akıllı AVM`si olarak da bilinmektedir.

    YanıtlaSil
  3. İstanbul ve Türkiye`nin birçok ilinden iş dünyasının ve konut yatırımcılarının yoğun katılım yapması beklenen açılış ile Bios Life, Türkiye`nin ilk on büyük inşaat firması arasına girme hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak. Son beş yılda inşaat alanında yaptığı faaliyetlerle sektöre harika bir giriş yapan firma, aşağıda detaylı olarak değineceğimiz semtlerdeki devam eden büyük projeleriyle faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski